Over KAAS

— KAAS is momenteel voor onbekende tijd gesloten. Wij houden u op de hoogte van nieuws. —

 

We verkopen boerenkazen, streekkazen en buitenlandse kazen. Kazen waarvan we de herkomst kennen en producten die in een kleinere oplage gemaakt worden.  Daarvoor hebben we een uitstekende leverancier gevonden in de persoon van Coen van Riet, van een bedrijf dat als familie reeds 80 jaar actief is met een traditioneel pakhuis.

Daarnaast voeren we een aantal bieren van brouwerijen uit Nederland die in een kleine oplage produceren. Mensen met liefde voor hun vak waar ze anderen van mee willen laten genieten.

Voor wijnen hebben we gekozen voor wijnen uit Europa die biologisch of biologisch dynamisch geproduceerd worden.

Dit vullen we aan met kado’s op het vlak van kaas, zoals kaasschaven, messen, planken en andere aanverwante producten die je ook leuk kado kunt geven. Natuurlijk ontbreken waardebonnen niet als kado maar je kunt ook een pakket samen (laten) stellen.

16299516_1530471210311523_2781550606150067470_n

Doelgroep: Mensen uit de omliggende wijken die goed geprijsde kaas willen kopen en ambachtelijke streekproducten die naast het supermarktaanbod meer willen waaronder speciaalbier-enthousiasten. Dat willen we extra aantrekkelijk maken door een goed verhaal bij onze producten en veel mogelijkheden een en ander te proeven.

Door middel van onze facebookpagina en website houden we u op de hoogte van nieuwe producten en speciale acties maar ook van leuke recepten of andere wetenswaardigheden met betrekking tot kaas en bier.


Uitstraling: Warm, stoer, ambachtelijk en toch modern; voor de inrichting gebruiken we veel hout en zo krijgt de winkel een industrieel uiterlijk. De klant moet zich bij binnenkomst snel thuis voelen. Voor de inrichting maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten en we gebruiken tweedehandsmaterialen, we zijn dus bezig met upcycling.


Personeel: Het personeel is open, gastvrij en kundig. Door opleiding en/of stages beschikken we over de benodigde productkennis. Maar alleen productkennis is niet voldoende; bij KAAS werken enthousiastelingen die hun passie voor de producten overbrengen op hun klanten.

Advertenties